מתכון עוגת גבינה שקדים וקפוצינו בחושה

מתכון שמתאים גם לפסח – של עוגת גבינה, שקדים וקפוצ'ינו בחושה. עוד מתכון ששלחה לנו אורנה ועלני. בתיאבוןהחומרים לעוגת גבינה, שקדים וקפוצ'ינו

  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 1סוכר וניל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כוסות שקד לבן טחון
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 גבינה 5% (500 גרם גבינה)
  • שמנת חמוצה
  • 2 כפות מחית קפוצ'ינו מרוכזת

החומרים לציפוי העוגה

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות מחית קפוצ'ינו מרוכזת

אופן ההכנה של עוגת גבינה בחושה, עם שקדים וקפוצ'ינו

  1. מקציפים ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
  2. מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה סוכר, סוכר וניל ושמן.
  3. מוסיפים את הגבינות ואת השמנת החמוצה.
  4. לבסוף, מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומקפלים לתערובת אחידה.
  5. שופכים את התערובת לתבנית 26 ומפזרים מעל את מחית הקפוצ'ינו
  6. אופים בחום של 165 מעלות, עד שקיסם שמכינים לעוגה, יוצא לח מעט ומקררים
  7. מקציפים את כל חומרי הציפוי.
  8. מורחים את העוגה ומפזרים מסביב את אבקת הקקאו

הוסף תגובה

מעבר לסרגל הכלים