Site icon מתכוני עוגות שוות

מתכון זנגולה בדבש יאמי – סופגניה עיראקית לחנוכה או פורים

5
(1)

מתכון זנגולה בדבש – עוד מתכון ממטבח הקינוחים העיראקי, ששלחה לנו סמדר גבאי. לחובבי מתוקים מטוגנים. באופן מסורתי, מתכון זנגולה פופולרי במיוחד לקראת החגים – חנוכה ופורים. אפשר גם לומר בחיוך שמדובר בסוג של סופגניה עיראקית – שבלול בצק מטוגן בשמן עמוק, שיטת הכנה שמזכירה גם בצקים מרוקאים שנפוצים בתקופת המימונה.
בכל מקרה, מדובר על מתכון קל במיוחד להכנה, עם כמות מרכיבים קטנה, שנמצאת בכל בית. בתוך דקות תוכלו להגיש מאפה בצק חם וטעים מאוד, רק לא להפריז בכמות, בכל זאת, לא מדובר בדיוק על משהו שקרדיולוגים ממליצים עליו..

החומרים הדרושים

החומרים להכנת לסירופ הסוכר

גם הסירופ פשוט מאוד וכולל למעשה רק 4 מרכיבים – כולל המים. ככל שתוסיפו יותר מים, אגב, גם הסירופ יהיה פחות מרוכז ופחות מתוק.

מתכון זנגולה בדבש – הוראות הכנה

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version