Site icon מתכוני עוגות שוות

עוגת קפה וצימוקים מתובלת

עוגת קפה וצימוקים

4.8
(12)

קבלו מתכון יוצא דופן של עוגת קפה עם צימוקים, מתובלת, של השפית לאורה ויטאלה. המתכון המצורף כאן הוא ל- 10-12 מנות ובתחתית הדף תמצאו גם סרטון שבו לאורה מציגה את הוראות ההכנה – של עוגת קפה בחושה עם ציפוי של חמאה ואגוזים.

המצרכים להכנת עוגת קפה עם צימוקים

החומרים לציפוי עוגת קפה וצימוקים

אופן ההכנה – עוגת קפה עם צימוקים

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. צפו תבנית מלבנית – 9×13 אינץ’, בנייר אפיה ורססו אותו בספריי (או שמנו בדרך אחרת)
  2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את 4 המרכיבים הראשונים ומניחים בצד. בקערה קטנה, לערבב שני סוגי צימוקים עם  חצי כוס של החומרים היבשים. מערבבים היטב עד שכל הצימוקים מכוסים בתערובת ומניחים בצד.
  3. בתוך קערה גדולה, מערבבים יחד את החמאה והסוכר במשך דקה בערך 1, מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, קליפת התפוז, החלב והשמנת. מערבבים הכל עד שזה שמקבלים בלילה חלקה.
  4. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים מהר מאוד או עד שכל החומרים היבשים משולבים היטב, אך לא לערבב יותר מדי.
  5. בעזרת מרית, מקפלים פנימה את תערובת צימוקים. יוצקים את הבלילה אל התבנית המוכנה ומקפידים שהגובה שווה בכל נקודה בתבנית. מניחים בצד לכמה דקות.
  6. בקערה קטנה, ערבבו יחד את כל חומרי הציפוי. אפשר לערבב עם האצבעות עד שמתקבל מרקם נחמד וקרמבלי – מתפורר. מפזרים אותו באופן שווה על פני העוגה ואופים 30-35 דקות, או עד שקיסם שנכניס למרכז העוגה יוצא נקי. מקררים למשך 15 דקות לפני ההגשה. בתאבון!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 12

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version