הנה פתרון מקורי שישאיר את האורחים מופתעים – בשבועות, אבל גם בכל אירוע אחר: בראוניז במילוי עוגת גבינה, המוגש בגביעים, כמו מאפינס. עוד מתכון מעולה של לאורה ויטלה. קבלו את הוראות ההכנה ואת הוידאו המצויין ומעורר התיאבון
מרכיבים להכנת בראוניז עוגת גבינה
- 2/3 כוס שבבי שוקולד מריר
- ¼ כוס חמאה ללא מלח
- 2 ביצים
- קורט מלח (כשמינית כפית)
- ½ כפית של תמצית וניל
- 2/3 כוס קמח לכל מטרה
- 1 כף של אבקת קקאו
- 1 כוס סוכר לבן
החומרים למילוי עוגת גבינה
- 200 גר ‘של גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
- ½ 1 כפות של סוכר
- 1 ביצה קטנה חלמון
הוראות הכנה – בראוניז עוגת גבינה
- 1) מחממים תנור ל 180מעלות ועל השולחן מניחים 30 גביעי נייר למאפינס.
- 2) ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
- 3) בקערה גדולה מקציפים את הביצים והסוכר בין דקה ל-2, עד שנוצר קצף תפוח ובהיר. מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ואת הוניל ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
- 4) מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח לקערה ומערבבים הכל יחד עם לקבלת עיסה אחידה.
- 5) עם כפית או כף גלידה קטנה, למלא את כל שורות מאפין כוס בערך 2/3 הדרך למעלה.
- 6) בקערה קטנה, שמנת יחד חלמון גבינת שמנת, סוכר וביצה. בעזרת כף קטנה טיפה קטנה כפית כמות של תערובת גבינת שמנת על גבי כל אחד.
- 7) אופים 20 דקות ולתת להם להתקרר לגמרי לפני ההגשה.