Site icon מתכוני עוגות שוות

מתכון סהרוני שקדים מרוקאים עם שומשום

5
(1)

מי לא אוהב סהרוני שקדים? אלא בדיוק סוג העוגיות שיכולות להעלם מהתבנית בתוך דקות. לצד המתכונים הקלאסיים, מתאנו כאן מתכון סהרוני שקדים מרוקאי – עם טוויסט שכולל בין היתר כיסוי של שומשום. מהאתר המצויין והמומלץ – אופים עם עליה. אגב, באתר של עליה מכנים את הסהרוני כקרני איילה, גם כן תיאור יפה והולם לטעמינו.
סהרוני שקדים מרוקאים הם עוגיות שתמיד כיף שיהיו בצנצנת בבית, לאירוח וכמובן לצריכה עצמית. כפי שתראו כאן, ההכנה אינה מסובכת וגם משך האפיה עצמה – עד רבע שעה, הופכת אותם לאחד מאותם קינוחים שניתן להכין בדקה ה-90 ממש, כאשר האורחים מפתיעים אתכם.

סהרוני שקדים מרוקאים – החומרים

סהרוני שקדים מרוקאים

סהרוני שקדים מרוקאים – הוראות הכנה

הערה: כאשר העוגיות עדיין חמות, הן רכות. מומלץ לתת להן להתקרר לפני ההגשה ולא לאפות יותר מדי. הולך מצויין עם תה נענע..

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 5 / 5. מספר מדרגים: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version