מתכון לעוגת שוקולד וביסקווטים ללא אפיה וללא ביצים, של האתר ההודי החביב מינט רסיפ – https://www.mintsrecipes.com/.
הסרטון חלקו בהינדית, אבל ההסברים והכיתובים באנגלית. עוגה פשוטה, עם מעט מרכיבים
עוגת שוקולד וביסקוויטים ללא אפיה – המצרכים
- כ-500 גרם ביסקוויטים
- 80 גרם חמאה מומסת ללא מלח
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 350 גרם שוקולד למריחה
- שוקולד מריר נמס
- תבנית אפיה עגולה – 25 ס”מ
עוגת שוקולד וביסקווטים ללא אפיה וללא ביצים – הוראות ההכנה
- מרסקים את הביסקווטים בבלנדר
- מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת.
- שופכים לתוך התבנית ומהדקים היטב לבסיס.
- מכניסים למקרר, בזמן הכנת המילוי.
- מקציפים את השמנת עד שמקבלים מרקם רך ויציב
- לקערה מעבירים את ממרח השוקולד וחצי מהקצפת
- מערבבים עד שהם משולבים במלואם
- מורחים את חצי הקצפת שנותרה, באופן אחיד מעל בסיס הביסקוויטים בתבנית.
- מורחים את תערובת השוקולד על גבי שכבת קצפת ומחליקים עם מרית
- לקישוט : ממיסים שוקולד מריר ובעזרת מזלג, מטפטפים מעל העוגה
- מכניסים למקרר ל-6 שעות או יותר
- מגישים קר .