Site icon מתכוני עוגות שוות

מתכון רולדת קינמון

מתכון רולדת קינמון. בתמונה: רולים של קינמון, ,תמונת ai

4.8
(25)

רולדת קינמון היא אחת העוגות האהובות עלינו. במסגרת הטיול שאחרי הצבא, הגענו גם לאי הפיליפיני המקסים בורקאי. אחת ההבלחות של האי היתה המאפיה האנגלית, שאפשרה לכל אחד מהמטיילים לבצע הזמנה בערב שלפני, וכך בבוקר, המתינה לו מחוץ לדלת הגסט אהוס, שקית ובה מאפה – אנחנו הלכנו בדרך כלל על רול קינמון, שהיה תמיד טרי ופריך. מאז רול קינמון הפך לחלק קבוע מתפריט בתי הקפה בארץ וגם בעולם, והוא נכלל כמעט בכל דיל קפה ומאפה שתמצאו..אז בשביל הנוסטלגיה, חפרנו ומצאנו מתכון חביב של הבלוג לובלי ליידי קייק שיכול להפוך לרולדת קנמון קלסית, או לרולים – שנחתכים לפני האפיה. המתכון כולל כמה תוספות משלנו..תיהנו

רולדת קינמון – החומרים הדרושים

רולדת קינמון – הוראות הכנה

רול קינמון – הכנת זיגוג

למי שלא מסתפק ברול כמו שהוא, מערבבים כוס אבקת סוכר, עם שמנת מתוקה ומעט חלב, עד לקבלת נוזל סמיך אחיד, ומטפטפים מעל הרול לפני ההגשה

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 4.8 / 5. מספר מדרגים: 25

אין עדיין הצבעות! מוזמנים להיות הראשונים שמדרגים את המתכון.

Exit mobile version