Site icon מתכוני עוגות שוות

עוגה מעוצבת – משופעת

5
(1)
הכנת עוגת קומות משופעת

בניית עוגת קומות לא קונבנציונלית – במפלסים משופעים, לא כל כך מסובכת כפי שניתן לחשוב. הסרטון המפורט שמצורף כאן, מוכיח שכל אחד עם מעט סבלנות והקפדה על כמה כללים, יצליח לעשות.

הנחיות כלליות
  • נוח יותר לחתוך ולעבוד עם העוגה הבסיסית – כאשר היא חצי קפואה
  • אפשר לחתוך את הקרטון לאחר השלמת חיתוך העוגה, כך שיתאים להיקף העוגה
  • לפני שמצפים את העוגה החתוכה, מומלץ לקרר אותה וגם להתיז מים
  • לפני שמוסיפים קומה, חשוב לחזק את היסודות עם קיסמי עץ עבים או משהו דומה
  • לאחר השלמת המבנה – יש להעביר שיפוץ עץ במרכז העוגה ולאורך כל השכבות

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 5 / 5. מספר מדרגים: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version