Site icon מתכוני עוגות שוות

מתכון עוגיות צימוקים

עוגיות צימוקים, צילום מסך מתוך הסרטון

2.8
(4)

עוד מתכון פשוט להכנה מבית joyofbaking. עוגיות צימוקים שאפשר בקלות גם לעשות עם הילדים, עוגיות שמתאימות לטו בשבט, אבל גם לכל יום אחר בשנה שמתחשק לכם עוגיות טיפטיפה שונות. הכמויות כאן הם, על פי המחברת, להכנת כ-26 עוגיות צימוקים

מתכון עוגיות צימוקים – החומרים

מתכון עוגיות צימוקים – אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. מורחים בחמאה, או מניחים נייר אפיה, על 2 תבניות
  3. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח
  4. בקערת המערבל החשמלי (או עם מיקסר יד), מערבבים את החמאה עד לקבלת קרם חלק. מוסיף את הסוכר וממשיכים לערבל עוד כ -2 דקות, עד לקבלת מרקם רך ואוורירי.
  5. מוסיפים תוך ערבוב את הביצה ותמצית הוניל, עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים מספיק חלב כדי להפוך את הבלילה לרכה.
  6. מוסיפים לבלילה את הצימוקים ומשלבים היטב, עד קבלת בצק העוגיות.
  7. יוצרים את העוגיות בעזרת כף – כל כף לעוגה ומניחים על התבנית, במרווח של 5 ס”מ בין עוגיה לעוגיה (שכן הן מתרחבות בזמן האפיה)
  8. אופים את העוגיות במשך כ-12 עד 14 דקות, או עד שהחלק העליון של העוגיות עדיין רך, רק עם מגע קל של צבע, אבל הקצוות כבר בצבע של חום זהוב.
  9. מוציאים מהתנור ומעבירים למגש מתכת לקירור.

בתיאבון

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 2.8 / 5. מספר מדרגים: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version