Site icon מתכוני עוגות שוות

מתכון עוגת גבינה שקדים וקפוצינו בחושה

5
(1)

מתכון שמתאים גם לפסח – של עוגת גבינה, שקדים וקפוצ’ינו בחושה. עוד מתכון ששלחה לנו אורנה ועלני. בתיאבוןהחומרים לעוגת גבינה, שקדים וקפוצ’ינו

החומרים לציפוי העוגה

אופן ההכנה של עוגת גבינה בחושה, עם שקדים וקפוצ’ינו

  1. מקציפים ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
  2. מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה סוכר, סוכר וניל ושמן.
  3. מוסיפים את הגבינות ואת השמנת החמוצה.
  4. לבסוף, מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומקפלים לתערובת אחידה.
  5. שופכים את התערובת לתבנית 26 ומפזרים מעל את מחית הקפוצ’ינו
  6. אופים בחום של 165 מעלות, עד שקיסם שמכינים לעוגה, יוצא לח מעט ומקררים
  7. מקציפים את כל חומרי הציפוי.
  8. מורחים את העוגה ומפזרים מסביב את אבקת הקקאו

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 5 / 5. מספר מדרגים: 1

אין עדיין הצבעות! מוזמנים להיות הראשונים שמדרגים את המתכון.

Exit mobile version