Site icon מתכוני עוגות שוות

עוגיות מדלן

עוגיות מדלן. צילום מסך מתוך האתר של לאורה

4.6
(18)

עוגיות מדלן הן עוגיות צרפתיות אווריריות ואם עשויות נכון – הטעם יכול להיות אלוהי ממש. מתכון עוגיות מדלן מעולה ייתן עוגיות ספוגיות במרקמן ולא “שוברות שיניים”. מקורן מצפון מזרח צרפת, אבל אנחנו מגישים כאן מתכון לעוגיות מדלן – כולל סרטון וידאו מצויין, של השפית לאורה ויטלה. כרגיל, המתכונים שלה שוברים את הרשת וגם לזה יש קרוב ל-2,000 לייקים. בתיאבון

המצרכים הדרושים להכנת עוגיות מדלן

מתכון עוגיות מדלן – הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
  • מרססים 2 תבניות לעוגיות עם ספריי טפלון בישול ומניחים בצד.
  • בקערת מיקסר מקציפים יחד את הביצים והסוכר במשך 3 עד 4 דקות במהירות גבוהה, או עד לקבלת עיסה סמיכה ואחידה בצבע בהיר.
  • מוסיפים את הווניל, קליפת הלימון, הקמח, המלח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב במיקסר
  • מורידים את מהירות הערבוב ומתחילים לשפוך את החמאה המומסת לתערובת וממשיכים לערבב עד שהכל הופך לעיסה אחידה
  • מחלקים את התערובת באופן שווה בתבניות ואופים כ 8 עד 10 דקות או עד להזהבה קלה וחום סביב הקצוות. (אם אין לכם תבניות מיוחדות לעוגיות, צרו בתבניות בעצמכם צורת עוגיות)
  • תנו לעוגיות להתקרר במשך כ-2 דקות בתבנית, היפכו אותן על משטח קריר. לאחר שהתקררו, אפשר לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.


<

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע 4.6 / 5. מספר מדרגים: 18

No votes so far! Be the first to rate this post.

Exit mobile version