ביסקוטי פיסטוק וחמוציות

()

ביסקוטי יכול להגיע במגוון טעמים, כאשר שילוב של מתוק וחמוץ תמיד חביב עלינו. קבלו כאן מתכון פופולרי במיוחד מתוך האתר המצויין allrecieps – ביסקוטי פיסטוק וחמוצית. גם טעים וגם צבעוני במיוחד.

ביסקוטי פיסטוק וחמוציות – החומרים הדרושים

  • 1/4 כוס שמן זית קל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כפית תמצית שקדים
  • 2 ביצים
  • 1 ו-3/4 כוסות קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 ו-1/2 כוסות אגוזי פיסטוק

ביסקוטי פיסטוק וחמוציות – אופן ההכנה

  • מחממים התנור ל 150 מעלות.
  • בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את תמציות הוניל והשקדים, ואז טורפים את הביצים.
  • מערבבים את הקמח, מלח, ואבקת האפייה. משלבים אותם בהדרגה לתערובת ביצים. מוסיפים גם את החמוציות והאגוזים.
  • מחלק את הבצק לשניים ויוצרים שני גלילים – כ- 5 על 30 ס”מ כל אחד. מניחים על נייר אפיה. מומלץ לטפל בבצק עם ידיים רטובות במים קרים, כדי להתמודד יותר טוב עם הדביקות.
  • אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לקבלת גוון חום בהיר.
  • מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר במשך 10 דקות. בינתיים מנמיכים את חום התנור ל-135 מעלות.
  • חותכים את הגלילים לפסים אלכסוניים עבים, של כ-2 ס”מ, משכיבים אותן ואופים ל-8 עד 10 דקות נוספות.

 

כמה אהבת את המתכון?

בחרו כמה כוכבים להעניק למתכון

ציון ממוצע / 5. מספר מצביעים

למתכון זה אין דירוג! אנא היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

הוסף תגובה