ביסקוטי פיסטוק וחמוציות

()

ביסקוטי יכול להגיע במגוון טעמים, כאשר שילוב של מתוק וחמוץ תמיד חביב עלינו. קבלו כאן מתכון פופולרי במיוחד מתוך האתר המצויין allrecieps – ביסקוטי פיסטוק וחמוצית. גם טעים וגם צבעוני במיוחד.

ביסקוטי פיסטוק וחמוציות – החומרים הדרושים

  • 1/4 כוס שמן זית קל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כפית תמצית שקדים
  • 2 ביצים
  • 1 ו-3/4 כוסות קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 ו-1/2 כוסות אגוזי פיסטוק

ביסקוטי פיסטוק וחמוציות – אופן ההכנה

  • מחממים התנור ל 150 מעלות.
  • בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את תמציות הוניל והשקדים, ואז טורפים את הביצים.
  • מערבבים את הקמח, מלח, ואבקת האפייה. משלבים אותם בהדרגה לתערובת ביצים. מוסיפים גם את החמוציות והאגוזים.
  • מחלק את הבצק לשניים ויוצרים שני גלילים – כ- 5 על 30 ס”מ כל אחד. מניחים על נייר אפיה. מומלץ לטפל בבצק עם ידיים רטובות במים קרים, כדי להתמודד יותר טוב עם הדביקות.
  • אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לקבלת גוון חום בהיר.
  • מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר במשך 10 דקות. בינתיים מנמיכים את חום התנור ל-135 מעלות.
  • חותכים את הגלילים לפסים אלכסוניים עבים, של כ-2 ס”מ, משכיבים אותן ואופים ל-8 עד 10 דקות נוספות.

 

כמה אהבת את המתכון?

הקלידו על מספר הגביעים - לדירוג

Average rating / 5. מספר הצבעות:

אין עדיין דירוגים! היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?