Close

1 Comment

  1. דניס
    20 בדצמבר 2012 @ 14:26

    הכנתי פעם ראשונה בחיים שלי עוגת טרמיסו (הכנתי 2 עוגות סה”כ בחיי) ויצא להיט! כולם התלהבו וחילקו מחמאות… המון תודה! טעים אף מאוד!
    ראיתי במקומות אחרים שמציינים קצת יותר לפרטי פרטים את משך ההקצפה – נניח של החלמונים, ואיך זה אמור להיות בדיוק,יותר אוורירי או פחות. זה דברים שעוזרים להבין מה מידת העשיה הנכונה, כי להגיד “לערבב” למי שאין לו נסיון, לא אומר יותר מדי…

    Reply

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *