Skip to content
()

עוגיות קורבייה הן מתכון עוגיות מרוקאיות לא מסובך, אבל טעים מאוד. אנחנו מציגים כאן מתכון שנשלח על ידי גולש. נשמח לשמוע את דעתכם

עוגיות קורבייה -מלאכים מרוקאים – הרכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם מרגרינה
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית ברנדי
  • 100 גרם שקדים מולבנים קצוצים
  • ½ 3 כוסות קמח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • לעיטור: 100 גרם שקדים מולבנים שלמים
  • אבקת סוכר

עוגיות קורבייה – אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום מירבי (250°).
  • שמים בקערת המערבל את החמאה, המרגרינה, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים 10-15 דקות, לתערובת קלילה וקצפית.
  • מוסיפים את הברנדי והשקדים, מנמיכים את מהירות המערבל למינימום ומוסיפים את הקמח.
  • אוספים את הבצק ביד, ובעדינות רבה מאחים אותו לכדור גדול (אפשר להוסיף מעט קמח אם הבצק דביק מדי).
  • מאחר ואי אפשר לרדד את הבצק, נוטלים ממנו פיסות קטנות ומגלגלים לכדור, בין כפות הידיים. תוחבים בכל כדור שקד מולבן, לעיטור. עורכים את העוגיות בתבנית שטוחה משומנת.
  • מנמיכים את חום התנור לבינוני (180°) ואופים את העוגיות 5-10 דקות. העוגיות שומרות על גונן הלבן גם כשהן אפויות, ואין מניחים להן להשחים.
  • מעבירים בעדינות, אחת אחת, לקופסה אטומה, וזורים מעל אבקת סוכר.

 

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *