Skip to content
()

מתכון ששלח לנו הגולש שי, לטארט פקאן, עם קרם שקדים שנראה מושקע וטעים, אבל עם מספר שלבי הכנה ולכן נראה מתכון למטיבי לכת.מתכון טארט פקאן – החומרים לבסיס הבצק

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • גרירת חצי לימון
  • 400 גרם קמח

מתכון טארט פקאן – החומרים למילוי

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 200 גרם אבקת שקדים
  • 3 ביצים – גודל מספר 1
  • 25 גרם קמח

מתכון טארט פקאן – אופן הכנת הבצק

  • מערבבים במיקסר במהירות איטית-בינונית את החמאה והסוכר עד קבלת מרקם אחיד.
  • מוסיפים את ביצים בהדרגה.
  • מוסיפים את תמצית הווניל, הקמח וגרירת הלימון וממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • עוטפים את התערובת שהתקבלה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה אחת לפחות.

מתכון טארט פקאן – הכנת המילוי

  • מערבבים במיקסר במהירות בינונית את החמאה והסוכר כ- 10 דקות.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה ובאיטיות.
  • מוסיפים את אבקת השקדים והקמח וממשיכים לערבב עוד חצי דקה.
  • מכניסים את התערובת לקערה, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

טארט פקאן – הרכבת הטארט

  • מברישים תחתית תבנית טארט בחמאה מומסת.
  • מרדדים בצק פריך לעובי חצי ס”מ ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24-26 ס”מ.
  • מוציאים את קרם השקדים מהמקרר וממלאים עד גובה תבנית הטארט.
  • מפזרים 200 גרם אגוזי פקאן באופן אחיד מעל הקרם.
  • אופים ב-170 מעלות במשך 25 דקות.
  • לאחר האפיה ניתן לבזוק אבקת סוכר לקישוט.
  • לקבלת המראה המזוגג, מחממים במיקרוגל גלוקוזה מהולה במעט מים למשך חצי דקה, ומברישים בקלילות את הטארט.

 

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *