מתכון בסיסי לפנקייק – איך להכין פנקייק טעים, פשוט ומהיר הכנה

()

איך להכין פנקייק טעים: מתכון בסיסי לפנקייק, שגם הילדים יכולים להכין. זהו מתכון לפנקייק טעים ומהיר הכנה, שיהפוך את שבת בבוקר לנעימה וגם לכיפית, שכן כל המשפחה יכולה להכין אותו בצוותא, ללא בעיה. המתכון שמצאנו ותרגמנו עבורכם הוא מהאתר המצויין Allrecipes והוא זכה ללמעלה מ-12 מיליון צפיות ולא פחות מ-92 אלף לייקים, כך שאפשר להניח בודאות גבוהה שזהו מתכון קל לפנקייק מנצח.

פנקייק כמובן הוא לא עוגה, אבל הוא הדבר הקרוב ביותר למאפה, וכל אחד צריך להחזיק מתכון בסיסי לפנקייק לשעת צרה.. אם אין לכם באמת את הכוח או את הזמן להשקיע ולאפות עוגה בתנור. אם תירצו, זו הכלאה של עוגה עם חביתה ולכן היא נקראת בעברית תקנית, חביתית או חמיטה. אבל, חייבים להודות – פנקייק נשמע טעים יותר..

מתכון בסיסי לפנקייק – החומרים

  • כוס קמח לכל מטרה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • כפית מלח
  • ביצה טרופה
  • כוס חלב
  • 2 כפות שמן

איך להכין פנקייק טעים – הוראות הכנה

מתכון לפנקייק פשוט - איך להכין פנקייק טעים ובסיסי עם בננה

מתכון לפנקייק

כפי שכתבנו בתחילה, מדובר על מתכון לפנקייק בסיסי וקל. על פי מחברת המתכון, הזמן הכולל להכנה הוא 15 דקות בלבד. 5 דקות הכנה ועוד 10 דקות “אפיה” – על המחבת

  1. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
  2. יוצרים גומה במרכז התערובת ויוצקים פנימה חלב, ביצה ושמן. ממשיכים לערבב, עד קבלת תערובת חלקה.
  3. מחממים פלטה ייחודית לפנקייק, או מחבת משומן קלות, בחום בינוני גבוה.
  4. יוצקים את הבלילה על המחבת – כאשר הכמות היא כ-1/4 כוס לכל פנקייק.
  5. הופכים, מוודאים שהפנקייק בצבע חום משני הצדדים ומגישים חם.

לאחר שהכנתם את הפנקייק – רצוי כמובן להגיש על השולחן תוספות לפי הטעם. אנחנו מחבבים מאוד פרוסות בננה עם דבש, כאשר גם בננה עם שוקולד הולכת מצויין על פנקייק. אפשרויות אחרות הן פירות יער ולמעשה אין כמעט תוספת שהפנקייק החם לא יאמץ בברכה.
אנחנו מזכירים שיש כמובן עשרות רבות של מתכוני פאנקייק. מספיק שתגיעו לביקור בבית הפנקייק, וגם למסעדות פנקייק בחו”ל כדי לראות את עשרות המתכונים. אבל האמת היא שמרבית הפנקייקים שתראו שם בתפריט הם אותה חמיטה בסיסית, כאשר ההבדלים ביניהם הם בעיקר סביב התוספות השונות שניתן לקבל לצדו.
עוד טיפ חשוב – שלא כמו עוגה, פנקייק טעים מאוד מיד לאחר הכנתו. לאחר מספר שעות הוא כבר לא מזכיר את הטעם המקורי הנפלא.

כמה אהבת את המתכון?

בחרו כמה כוכבים להעניק למתכון

ציון ממוצע / 5. מספר מצביעים

למתכון זה אין דירוג! אנא היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

אין תגובות

הוסף תגובה