Skip to content
()

מתכון נשיקות מרנג הוא אחד המתכונים הקלים ביותר שאנחנו מציגים לכם כאן באתר – 2 מרכיבים בלבד – חלבונים וסוכר. למרות זאת והוא בגלל, לטעמנו, הוא גם אחד הטעימים. המבוגרים שבינינו זוכרים כמובן את הנשיקות – במקור לבנות וכמובן שניתן בקלות לייצר אותן בצבעים שונים – עם מעט צבע מאכל. אז קבלו – מתכון. בחרנו במתכון של הבלוגר וורן נאש. הוא לא מאוד שונה מהאחרים, שכן מדובר במתכון קלאסי פשוט.

מתכון נשיקות מרנג – החומרים

תוכלו לראות את המרכיבים כאן כנוסחה – כלומר – על כל 2 חלבוני ביצה, 100 גרם אבקת סוכר, כך תוכלו בקלות להכפיל ולהכין כמויוות גדולות יותר, אם תרצו.

2 חלבוני ביצה

100 גרם אבקת סוכר

אופן הכנת נשיקות מרנג

  1. שופכים את חלבוני הביצה שהפרדנו – לתוך קערה ערבוב.
  2. מתחילים לטרוף במהירות באמצעות מיקסר או מטרף ידני, עד שמתקבל מרקם מעונן יפה.
  3. תוך כדי המשך טריפה, מוסיפים באיטיות את הסוכר.
  4. ממשיכים לטרוף, עד לקבלת מרקם אחיד, חלק, מבריק ויציב.
  5. מניחים נייר אפיה על תבנית, ובעזרת כפית, ממקמים את הנשיקות על הנייר. אפשר כמובן לשחק עם הגודל של הנשיקות – לפי ההעדפה האישית שלכם. בנוסף, אם אתם רוצים את הצורה המוכרת של הנשיקה – מכניסים את הקרם שקיבלנו למזלף ובעזרתו יוצרים את הנשיקות על התבנית.
  6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-130 מעלות ואופים למשך כ-50 דקות.
  7. ברגע שנראה שהנשיקות מתחילות להזהיב – מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.
  8. מגישים כך, וכמובן שניתן להגיש עם פירות יער, קונפיטורות וכו’ – שוב – כל אחד לפי טעמו.

 

 

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *