מתכון שמתאים גם לפסח – של עוגת גבינה, שקדים וקפוצ’ינו בחושה. עוד מתכון ששלחה לנו אורנה ועלני. בתיאבוןהחומרים לעוגת גבינה, שקדים וקפוצ’ינו
- 6 ביצים
- כוס סוכר
- 1סוכר וניל
- 1/4 כוס שמן
- 2 כוסות שקד לבן טחון
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 2 גבינה 5% (500 גרם גבינה)
- שמנת חמוצה
- 2 כפות מחית קפוצ’ינו מרוכזת
החומרים לציפוי העוגה
- 1 שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות מחית קפוצ’ינו מרוכזת
אופן ההכנה של עוגת גבינה בחושה, עם שקדים וקפוצ’ינו
- מקציפים ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
- מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה סוכר, סוכר וניל ושמן.
- מוסיפים את הגבינות ואת השמנת החמוצה.
- לבסוף, מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומקפלים לתערובת אחידה.
- שופכים את התערובת לתבנית 26 ומפזרים מעל את מחית הקפוצ’ינו
- אופים בחום של 165 מעלות, עד שקיסם שמכינים לעוגה, יוצא לח מעט ומקררים
- מקציפים את כל חומרי הציפוי.
- מורחים את העוגה ומפזרים מסביב את אבקת הקקאו
צוות עוגות
1 בדצמבר 2018 @ 10:53
Visitor Rating: 5 Stars
לימור
25 בדצמבר 2020 @ 11:52
שלום
היכן ניתן לקנות מחית קפוצ’ינו?
האם יש תחליף למחית קפוצ’ינו?
תודה
לימור
31 בדצמבר 2020 @ 17:26
שלום
היכן ניתן לקנות מחית קפוצ’ינו?
האם יש תחליף למחית?
תודה
צוות עוגות
17 בינואר 2021 @ 10:16
ניתן לרכוש מחית קפוצ’ינו בחנות חומרי אפיה. למשל כאן:
https://www.mrcake.co.il/items/455291-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A4%D7%95%D7%A6-%D7%99%D7%A0%D7%95-150-%D7%92%D7%A8%D7%9D-MR-CAKE