Skip to content

7 תגובות

  1. טל סגל
    18 במרץ 2020 @ 21:50

    היה טעם לוואי חזק מאוד. נראה לי שיש פה טעות בחישוב אבקת האפייה והסודה לשתייה. במיוחד כשמדובר בקמח תופח. מוזר מאוד. בכל מקרה, ממש לא מוצלח, לצערי.

    השב

    • צוות עוגות
      19 במרץ 2020 @ 19:44

      טל, הצטערנו לשמוע. בכל מקרה, בדקנו בסרטון המקורי – הכמויות הכתובות כאן נכונות. מוזמנת להציץ בסרטון – המופיע בקישור בסוף המתכון, אולי תוכלי לגלות שם אם הייתה טעות שלך, או שלנו – ונשמח לתקן

      השב

      • חנה ארמל
        1 בנובמבר 2021 @ 22:05

        לא יכול להיות קמח תופח שמכיל אבקת אפיה ועוד אבקת אפיה וסודה לשתיה !!

        השב

        • צוות עוגות
          2 בנובמבר 2021 @ 11:35

          שימי לב שיש כאן קישור לסרטון המציג את המתכון – שם בפירוש יש שימוש בכל המרכיבים המופיעים כאן. כמו כן – ניתן לראות לפי התגובות שם, כי התוצאה בהחלט משביעת רצון

          השב

  2. אופק
    21 באוקטובר 2020 @ 9:28

    גם אני עשיתי את העוגה והסודה לשתיה יותר מידי מורגשת ולחלוטין הרסה את העוגה .
    חלק מהעניין הוא שגם באבקת אפייה יש סודה לשתיה .

    השב

  3. ליה
    21 ביוני 2021 @ 13:32

    לא יודעץ מה השניית מלמעלה אומרות
    יצא לי מדוייק ומושלם. אני שבועיים מתאמנת על עוגה טבעונית לאחיינית שלי וזה יצר מושלם
    גם ניסיתי בקאפקייקס וגם סיר גחנון בשביל הקוטר
    מושלם וחבל שלא יכולה לשים פה תמונה

    השב

    • צוות עוגות
      28 ביוני 2021 @ 15:25

      נשמח לקבל תמונה.
      אפשר לשלוח למייל שלנו team@oogot.co.il או בעמוד הפייסבוק שלנו

      השב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *