Close
Skip to content

5 Comments

  1. טל סגל
    18 במרץ 2020 @ 21:50

    היה טעם לוואי חזק מאוד. נראה לי שיש פה טעות בחישוב אבקת האפייה והסודה לשתייה. במיוחד כשמדובר בקמח תופח. מוזר מאוד. בכל מקרה, ממש לא מוצלח, לצערי.

    Reply

    • צוות עוגות
      19 במרץ 2020 @ 19:44

      טל, הצטערנו לשמוע. בכל מקרה, בדקנו בסרטון המקורי – הכמויות הכתובות כאן נכונות. מוזמנת להציץ בסרטון – המופיע בקישור בסוף המתכון, אולי תוכלי לגלות שם אם הייתה טעות שלך, או שלנו – ונשמח לתקן

      Reply

  2. אופק
    21 באוקטובר 2020 @ 9:28

    גם אני עשיתי את העוגה והסודה לשתיה יותר מידי מורגשת ולחלוטין הרסה את העוגה .
    חלק מהעניין הוא שגם באבקת אפייה יש סודה לשתיה .

    Reply

  3. ליה
    21 ביוני 2021 @ 13:32

    לא יודעץ מה השניית מלמעלה אומרות
    יצא לי מדוייק ומושלם. אני שבועיים מתאמנת על עוגה טבעונית לאחיינית שלי וזה יצר מושלם
    גם ניסיתי בקאפקייקס וגם סיר גחנון בשביל הקוטר
    מושלם וחבל שלא יכולה לשים פה תמונה

    Reply

    • צוות עוגות
      28 ביוני 2021 @ 15:25

      נשמח לקבל תמונה.
      אפשר לשלוח למייל שלנו team@oogot.co.il או בעמוד הפייסבוק שלנו

      Reply

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *