Close
Skip to content

3 Comments

  1. טל סגל
    18 במרץ 2020 @ 21:50

    היה טעם לוואי חזק מאוד. נראה לי שיש פה טעות בחישוב אבקת האפייה והסודה לשתייה. במיוחד כשמדובר בקמח תופח. מוזר מאוד. בכל מקרה, ממש לא מוצלח, לצערי.

    Reply

    • צוות עוגות
      19 במרץ 2020 @ 19:44

      טל, הצטערנו לשמוע. בכל מקרה, בדקנו בסרטון המקורי – הכמויות הכתובות כאן נכונות. מוזמנת להציץ בסרטון – המופיע בקישור בסוף המתכון, אולי תוכלי לגלות שם אם הייתה טעות שלך, או שלנו – ונשמח לתקן

      Reply

  2. אופק
    21 באוקטובר 2020 @ 9:28

    גם אני עשיתי את העוגה והסודה לשתיה יותר מידי מורגשת ולחלוטין הרסה את העוגה .
    חלק מהעניין הוא שגם באבקת אפייה יש סודה לשתיה .

    Reply

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *