Skip to content
()
עוגה בכמה מפלסים משופעים
הכנת עוגת קומות משופעת

בניית עוגת קומות לא קונבנציונלית – במפלסים משופעים, לא כל כך מסובכת כפי שניתן לחשוב. הסרטון המפורט שמצורף כאן, מוכיח שכל אחד עם מעט סבלנות והקפדה על כמה כללים, יצליח לעשות.

הנחיות כלליות
  • נוח יותר לחתוך ולעבוד עם העוגה הבסיסית – כאשר היא חצי קפואה
  • אפשר לחתוך את הקרטון לאחר השלמת חיתוך העוגה, כך שיתאים להיקף העוגה
  • לפני שמצפים את העוגה החתוכה, מומלץ לקרר אותה וגם להתיז מים
  • לפני שמוסיפים קומה, חשוב לחזק את היסודות עם קיסמי עץ עבים או משהו דומה
  • לאחר השלמת המבנה – יש להעביר שיפוץ עץ במרכז העוגה ולאורך כל השכבות

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *