בניית עוגת קומות לא קונבנציונלית – במפלסים משופעים, לא כל כך מסובכת כפי שניתן לחשוב. הסרטון המפורט שמצורף כאן, מוכיח שכל אחד עם מעט סבלנות והקפדה על כמה כללים, יצליח לעשות.
הנחיות כלליות
- נוח יותר לחתוך ולעבוד עם העוגה הבסיסית – כאשר היא חצי קפואה
- אפשר לחתוך את הקרטון לאחר השלמת חיתוך העוגה, כך שיתאים להיקף העוגה
- לפני שמצפים את העוגה החתוכה, מומלץ לקרר אותה וגם להתיז מים
- לפני שמוסיפים קומה, חשוב לחזק את היסודות עם קיסמי עץ עבים או משהו דומה
- לאחר השלמת המבנה – יש להעביר שיפוץ עץ במרכז העוגה ולאורך כל השכבות