עוגיות מדלן

()

עוגיות מדלן הן עוגיות צרפתיות אווריריות ואם עשויות נכון – הטעם יכול להיות אלוהי ממש. מתכון עוגיות מדלן מעולה ייתן עוגיות ספוגיות במרקמן ולא “שוברות שיניים”. מקורן מצפון מזרח צרפת, אבל אנחנו מגישים כאן מתכון לעוגיות מדלן – כולל סרטון וידאו מצויין, של השפית לאורה ויטלה. כרגיל, המתכונים שלה שוברים את הרשת וגם לזה יש קרוב ל-2,000 לייקים. בתיאבון

מתכון עוגיות מדלן צרפתיותהמצרכים הדרושים להכנת עוגיות מדלן

  • 2 ביצים גדולות
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח לכל מטרה
  • ¼ כפית של מלח
  • ¼ כפית של אבקת אפייה
  • ½ כוס חמאה ללא מלח נמסה
  • ½ כפית גרידת לימון מגוררת של אבקת סוכר (לא חובה)

מתכון עוגיות מדלן – הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
  • מרססים 2 תבניות לעוגיות עם ספריי טפלון בישול ומניחים בצד.
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת עם הביצים והסוכר במשך 3 עד 4 דקות במהירות גבוהה, או עד לקבלת עיסה סמיכה ואחידה בצבע בהיר.
  • מוסיפים את הווניל, קליפת הלימון, הקמח, המלח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב במיקסר
  • מורידים את מהירות הערבוב ומתחילים לשפוך את החמאה המומסת לתערובת וממשיכים לערבב עד שהכל הופך לעיסה אחידה
  • מחלקים את התערובת באופן שווה בתבניות ואופים כ 8 עד 10 דקות או עד להזהבה קלה וחום סביב הקצוות. (אם אין לכם תבניות מיוחדות לעוגיות, צרו בתבניות בעצמכם צורת עוגיות)
  • תנו לעוגיות להתקרר במשך כ-2 דקות בתבנית, היפכו אותן על משטח קריר. לאחר שהתקררו, אפשר לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.


<

כמה אהבת את המתכון?

בחרו כמה כוכבים להעניק למתכון

ציון ממוצע / 5. מספר מצביעים

למתכון זה אין דירוג! אנא היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

הוסף תגובה