עוגת אפרסקים קריספ

()

אם אתם חסידי שטרודל תפוחי עץ חם עם כדור גלידה, בטוח שתאהבו גם את העוגה הבאה: עוגת קריספ אפרסק, עם ציפוי מפתיע, שלטעמינו גם כן מזכירה בסופו של דבר שטרודל והולכת מעולה עם כדור גלידה. עוד הצלחה ממטבחה של לאורה ויטלה.

המצרכים הדרושים להכנת עוגת אפרסקים

  • 10 אפרסקים טריים קטנים,  חתוכים לרבעים
  • רבע כוס של סוכר חום
  • 2 כפות של קמח
  • גרידה ומיץ מחצי לימון קטן

המצרכים להכנת הציפוי של עוגת האפרסקים

  • 1 כוס קמח לכל מטרה
  • 1/3 כוס של סוכר חום
  • ¼ כפית של קינמון
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • רבע כוס של שקדים פרוסים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות

עוגת אפרסקים קריספ – הוראות ההכנה

  • מחממים את התנור ל 200 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים את האפרסקים עם סוכר החום, גרידת לימון, מיץ לימון וקמח. מוסיפים את תערובת האפרסק לתבנית זכוכית מלבנית – 22 על 30 ס”מ בערך, ומניחים בצד.
  • בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי. ערבבו בזהירות גם את החמאה, כך שתשתלב עם המרכיבים היבשים, אבל עדיין תשמר כקוביות קטנות.
  • מפזרים את הציפוי באופן אחיד מעל תערובת העוגה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד להזהבה.
  •  מגישים עם כדור גלידת ווניל.

כמה אהבת את המתכון?

בחרו כמה כוכבים להעניק למתכון

ציון ממוצע / 5. מספר מצביעים

למתכון זה אין דירוג! אנא היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

הוסף תגובה