Skip to content
()

עוגת ביסקוויטים ללא אפיה, היא בדיוק העוגה שכתוב עליה מגיל 3 ועד 300, כלומר, זו עוגה פשוטה וטעימה לחיך של כולם, ללא הבדל גיל. אפשר למצוא ורסיות שונות של עוגות ביסקוויטים ללא אפיה, אנחנו מצאנו עבורכם מתכון מצויין של בנות האתר שואו מי דה קארי. בתאבון!

מתכון עוגת ביסקוויטים ללא אפיה

עוגת ביסקוויטים היא אחד המתכונים הפופלריים ביותר במרבית המטבחים של משפחות עם ילדים, אבל גם של מבוגרים. הקסם של עוגת טעימה, יחד עם קלות ההכנה הופכים את העוגה לאהובה במיוחד על הטועמים וגם על המכינים. חשוב כמובן לזכור לאכול את העוגה כשהיא קרה, וכמובן רצוי גם טריה, שכן תוך מספר ימים, המילוי הקרמי מאבד את הטקסטורה והטעם. אבל, אין חשש, לרוב עוגות אלו מחוסלות כמעט מיידית.


המצרכים הדרושים להכנת עוגת ביסקוויטים

  • חבילת ביסקוויטים
  • חמאה לא מלוחה
  • אבקת שוקו – 2 כפות
  • אבקת קקאו- כפית
  • קפה נמס – כפית וחצי
  • קורנפלור – 2 כפות
  • סוכר – 2 כפות
  • חלב – כוס או שתיים לפי הטעם
  • אגוזים שבורים – רבע כוס

עוגת ביסקוויטים ללא אפיה – אופן ההכנה

  1. יוצקים מעט חלק ומערבבים  עם הקורנפלור
  2. את יתרת החלב – רובו, שופכים לתוך סיר ומתחילים לחמם על אש קטנה
  3. שופכים לסיר את אבקת השוקו ואת הקקאו
  4. מצרפים גם את הסוכר תוך כדי ערבוב
  5. שופכים גם את החמאה וממשיכים בערבוב עד להמסה מלאה ורתיחה
  6. עם הרתיחה שופכים גם את אבקת הקפה הנמס (לא חובה)
  7. מוסיפים את הקורנפלור וכאשר הנוזלים בסיר מתחילים להפוך למוצקים, מכבים את האש
  8. בתבנית מתחילים לסדר את הביסקוויטים. יש לטבול כל ביסקוויט בחלב לפני שמניחים על התבנית
  9. לאחר כל שכבת ביסקוויטים מורחים את הממרח שהתקבל מהבישול בסיר
  10. מסדרים קומות ביסקוויטים עד לסיום הממרח או על פי הטעם
  11. לאחר סיום הקומה האחרונה יוצקים את יתרת הממרח – מעל ומסביב למבנה הביסקוויטים.
  12. מפזרים את האגוזים ומקררים להגשה.

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *