Skip to content
()
פיא תפוחים של לאורה ויטאלה
מתכון פאי תפוחים מצולם של לאורה ויטאלה

לאורה ויטאלה מציגה סרטון וידאו בהיר מאוד וגם מעורר תאבון לפאי תפוחים  שלפחות לפי התמונה, נראה מעורר תאבון במיוחד

פאי תפוחים – המצרכים

  • שכבה כפולה של קרום לפאי
  • 6 תפוחים זהובים, רצוי דלישס, ללא הלב, פרוסים ומושרים בכף של מיץ לימון.
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 כפות של קמח
  • 1 כפית קינמון
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית של מוסקט
  • גרידת תפוז בינוני
  • ביצה שטופה (1 ביצה מעורבב עם 2 כפות מים)

פאי תפוחים – אופן ההכנה

1) מחממים תנור ל-220 מעלות

2) מרססים צלחת זכוכית עגולה בקוטר של 22 ס”מ (9 אינץ’) עם תרסיס למניעת הדבקה ומניחים בצד.

3) בקערה גדולה בה כבר מונחים התפוחים, הכניסו את שאר החומרים. מערבבים הכל היטב כך שכל פיסת תפוח תהיה מכוסה בתבלינים ובקליפת תפוז. מניחים בצד ועוברים לרידוד הבצק לפאי.

4) קמחו קלות את הדלפק ורדדו את הקרום הראשון. ודא כי יש 2.5 ס”מ התלויים מסביב לצלחת העוגה.

5) מכניסים את תערובת התפוחים לתוך צלחת העוגה מצופת הקרום. בעזרת מברשת, צפו את כל התערובת בביצה והניחו בצד ועיברו לרדד את הקרום השני.

6) מרדדים את בצק העוגה השנייה, ומכסים את העוגה. צבטו יחד את 2 חלקי הקרום וסגרו את העוגה.

7) הברישו את העוגה עם הביצה ופזרו 1 כף סוכר וכפית קנמון.

8) מניחים את העוגה על מגש אלומיניום ואופים במשך שעה 1. כאשר הקצוות מתחילים להשחים, כסו את העוגה בנייר אלומיניום.

9) מומלץ להמתין שעה עד שעתיים לפני ההגשה.

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *