Close
Skip to content

20 Comments

  1. עינב
    2 ביוני 2013 @ 18:36

    מתכון גרוע! יותר מידי חמאה, לא מספיק סוכר, לא להכין!!

    Reply

    • דנה
      7 בספטמבר 2013 @ 12:08

      לי דווקא יצא מעולה!

      Reply

    • יסמין
      9 באוגוסט 2014 @ 14:05

      אין כזה דבר יותר מדי חמאה :))

      Reply

  2. סימי
    8 באוגוסט 2013 @ 11:06

    מתכון מצויין. אין כמו האמריקאים להכין קאפקייק. שלוש הכיתות של הילדים התנפלו ולא נשאר זכר או פרור.

    Reply

  3. מיכל
    19 באוגוסט 2013 @ 20:39

    למה מתכון גרוע ? אולי אחרים יואהבו את זה!!!

    Reply

  4. אסתר
    7 בספטמבר 2013 @ 20:23

    טעות!! לי זה יצא טעים ומושלם!! והכנתי בלי בציפוי… הכנתי ציפוי לבד משמנת מתוקה ואינסטינט פודינג…
    והחלפתי את התמצית וניל לתמצית שוקולד… ואני כולה בת 13!! אבל המתכון נהדר יצא מממממש טעים!!!!

    Reply

  5. רוצים לדעת על מתכונים לקאפקייקס שוקולד | מתכונים
    9 באוקטובר 2013 @ 18:20

    […] מתכון מצויין של עוגת קאפקייקס שוקולד, כולל סרטון וידאו. המתכון הוא לקבלת 16 קאפקייקס שוקולד. אפשר כמובן להגדיל את הכמויות על פי הצורך.מתוך קאפקייקס שוקולד – מתכון מצולם ומתורגם מעולה | עוגות להמשך קריאה […]

    Reply

  6. שרה
    6 בנובמבר 2013 @ 23:42

    מתכון מעולה!! מכינה אותו המון! אבל לא מצליחה לקשט כמו שצריך..אשמח לטיפים לקישוט ואיך לשים את הציפוי..

    Reply

  7. נועה
    6 בנובמבר 2013 @ 23:49

    יצא מדהייים, אנשים התמוגגו… מתכון מעולה, כולל הציפוי.

    Reply

  8. -מור-
    24 בדצמבר 2013 @ 19:12

    אני רוצה להוסיף לזה שוקולד צ’יפס לבן, כדי שהוא יהיה טיפה יותר צבעוני.
    זה אפשרי ?
    תודה.

    Reply

    • אביב
      24 בדצמבר 2013 @ 19:14

      אני חושבת שזה יכול להשתלב אבל זה לא כתוב במתכון.
      ואולי זה יהרוס

      Reply

      • צוות עוגות
        25 בדצמבר 2013 @ 0:29

        היי,
        אנחנו לא ניסינו, אבל לא נראה שיש בעיה. נשמח אם תעדכני איך יצא

        Reply

    • חנה
      14 באוגוסט 2014 @ 16:32

      אפשר אפשר אני ניסיתי ויצא מצויין רק תשתמשי בשוקולד לבן איכותי!

      Reply

  9. סינטיה
    25 בינואר 2014 @ 12:55

    מתכון מעולה ומדוייק להפליא!!!!!!

    Reply

  10. טלי
    25 בינואר 2014 @ 13:26

    ציפוי אחר….
    1 חבילה של אבקת סוכר
    מוסיפים בהדרגה כ-2 כפות חלב מערבבים היטב עד שמתקבל זיגוג חלק וסמיך
    לא מוסיפים עוד חלב מחלקים לשניים או שלושה קעריות
    ומוסיפים לכל קערה 2 טיפות צבע מאכל כגון ורוד ירוק או כחול או להשאיר לבן.

    Reply

  11. נעה
    15 ביולי 2014 @ 13:01

    הציפוי יצא מתוק מידי….מוגזם!!

    Reply

  12. חן
    14 באוגוסט 2014 @ 16:30

    מתכון טוב מאוד זה המתכון הנשלף שלי בכל הקשור לקאפקייקס שוקולד! אך עשיתי שינוי קל מהחמאה לשמן קנולה רגיל, לחמאה יש טעם מאוד חזק והיא בקלות משתלטת על הטעמים ולוקחת את כל הבמה לעצמה במיוחד במתכון הזה בו היא נורא דומננטית אז הפעלתי שיקול דעת והחלפתי את זה בשמן. אבל בכל זאת לא הספיק לי ל16 קאפקייקס..

    Reply

    • רינת
      5 באוקטובר 2014 @ 7:27

      כמה שמן במקום חמאה ?

      Reply

      • צוות עוגות
        5 באוקטובר 2014 @ 7:47

        רינת, מה שקראנו (לא ניסינו) זה לא תמיד מומלץ. עם זאת, באתר של ניג’לה שאנחנו אוהבים, נכתב כי אם אתה ממש מתעקשת, מומלץ להמיר את החמאה בשמן ב-80% ממשקל החמאה ואת ה-20% הנותרים להמיר בנוזל כמו חלב או שמנת חמוצה. על תשכחי לספר מה יצא..

        Reply

  13. סברין כנעני
    11 באוקטובר 2014 @ 10:19

    מתכון מנציח
    הכי טעים שיש
    יצא לי מעולה

    Reply

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *