חטיפי למון בארס – ריבועי לימון, הם מתכון אמריקאי קלאסי של טארטים קרמיים – בסגנון דרום ארצות הברית. הכוונה בטארט – היא שמדובר בעוגה עם בסיס תחתי של בצק ומעליו שכבה קרמית. חיפשנו מתכון מוצלח שקיבל מחמאות רבות ומצאנו מתכון משפחתי – של ערוץ Collard Valley Cooks – ערוץ עם 135 אלף מנויים. בתחתית, תמצאו כרגיל גם סרטון המציג את המתכון – לנוחיותכם, היישר מתוך ערוץ היוטיוב שלנו. בהצלחה ובתיאבון
חטיפי למון בארס – החומרים לבסיס
1/2 כוס חמאה בטמפרטורת החדר
1/4 כוס אבקת סוכר
כוס קמח לכל מטרה
1/2 כפית תמצית וניל
גרידת לימון אחד
ביצה
ריבועי לימון: החומרים למילוי
1 כוס סוכר
מיץ של שני לימונים
גרידת לימון אחד
2 כפות קמח כל מטרה
אבקת סוכר ולימון – לאחר כך
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הבסיס יחד במיקסר
- ממלאים ומיישרים בתבנית מרובעת או מלבנית (7×11 או 9×9)
- אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות ומוציאים.
- מערבבים את כל חומרי המלית היטב ויוצקים מעל בסיס העוגה.
- מחזירים לתנור ואופים למשך 25 דקות נוספות.
- מוציאים להתקרר – לפני ההגשה.
- לפני ההגשה, סוחטים מעל העוגה לימון טרי ומפזרים מעט אבקת סוכר.
יש לאחסן בכלי אטום. ניתן לשמור בחוץ ולצרוך תוך יומיים – אם כי לדעתנו, העוגה לא תשרוד זמן רב כל כך.
במקרר ניתן לאחסן אותה שבוע נוסף.
אם הגעתם עד כאן וקראתם את המתכון – אתם כבר מבינים שמדובר על אחד המתכונים הפשוטים יותר ולהכנה ולכן ממליצים לכם לנסות – על עצמכם וגם על האורחים שיופתעו מעוגה קצת שונה.
מזכירים לכם – אנחנו מחכים למתכונים שלכם – מתכונים מצולמים יתקבלו בברכה, נערוך ונעלה אותם – כמובן עם כל הקרדיט, לערוץ היוטיוב הצומח שלנו.