מחפשים מתכון עוגת דבש בחושה מסורתית – הגעתם לעמוד הנכון. אלא שזו לא בדיוק העוגה הסטנדרטית שאתם זוכרים, אלא עוגת דבש מסורתית צרפתית שבין היתר כוללת גם את המרכיב המפתיע – כוסברה..מעבר לכך – מדובר בעוגה בחושה קלאסית קלה מאוד להכנה – מערבבים את כל החומרים במשך מספר דקות והופה, לתנור.
החומרים הדרושים להכנת עוגת דבש בחושה מסורתית צרפתית
- ½ 2 כוסות קמח
- ½ כפית סודה לשתייה
- ½ 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית גדושת כוסברה
- 1 כפית גדושה פלפל
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית ג’ינג’ר
- 4 ביצים טרופות
- 1 ¼ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 כוס דבש
הוראות הכנה – עוגת דבש מסורתית
- מחממי את התנור ל-180 מעלות.
- משמנים ומקמחים תבנית אפייה עגולה.
- מערבב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים לתוך התבנית ואופים 40 עד 50 דקות, עד לקבלת מראה זהוב.
- ניתן להגיש עם קצפת אבל ממש אין חובה. ההגשה המסורתית היא ללא תוספות, כפי שהיא, מקסימים ליד הקפה.
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
19 בספטמבר 2019 @ 16:58
Visitor Rating: 1 Stars