פיצלה – בלעז pizzelle , הן עוגיות וופל איטלקיות מסורתיות, המיועדות למי שמחזיק בבית מכונה להכנת וופלים או פנקייקס. אם יש לכם כזו, קבלו מתכון נחמד וקל מאוד להכנה של ליאורה ויטלה לפיצלה שוקולד. כמובן המתכון בעברית ומצורף סרט וידאו.
החומרים הדרושים להכנת עוגיות פיצלה איטלקיות
- ½ 1 כוס קמח לכל מטרה
- ¼ כוס אבקת קקאו
- 1 כוס סוכר
- 2 כפית אבקת אפייה
- 3 ביצים
- 1 כוס חמאה לא מלוחה, מומסת
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
הוראות הכנה – מתכנון עוגיות איטלקיות פיצלה
- מנפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח, ומניחים בצד.
- בקערה אחרת, להקציף יחד את כל שאר החומרים, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים היטב והכל עד לקבלת תערובת חלקה.
- מחממים את אופה הוופלים ואופים על פי הוראות היצרן.