Skip to content
()

עוגת חלת דבש היא אחד הדברים הקלים לעשיה – עם 4 מרכיבים ו-5 דקות עבודה, תקבלו עוגה שונה מעוגות הדבש הסטנדרטיות. הנה המתכון של אתר סורטד, הכולל גם רוטב שוקולד סמיך, להגברת המתיקות..

עוגת חלב דבש – החומרים

  • 160 גרם אבקת סוכר
  • 80 גרם סירופ זהוב (מייפל או דומה)
  • 80 גרם חמאה
  • 2 כפיות אבקת סודה

גאנש שוקולד – החומרים

  • 200 גרם שוקולד מריר או טובלרון
  • 100 מ”ל חלב

עוגת חלת דבש – הוראות ההכנה

  1. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפיה
  2. מחממים בסיר את הסוכר, הסירופ והחמאה בעדינות, עד להמסה. לאחר ההמסה, מגבירים את האש לרתיחה, לא מערבבים ומחכים עד שמתקבל גוון זהוב – כשל סירופ מייפל.
  3. להוריד מהאש, להוסיף את אבקת הסודה ומערבבים במהירות, עד לקבלת קצף
  4. יוצקים בעדינות לתבנית ומניחים עד להתקררות
  5. להכנת הגאנש – פונדו השוקולד: שוברים את השוקולד לחתיכות, שמים בכלי פונדו, או דומה, שופכים את החלב ומחממים בעדינות עד להמסה. ניתן להשתמש בחימום הכלי בתוך סיר מים על הגז, או במיקרו.
  6. את חלת הדבש שהתקררה שוברים – באמצעות מכות של כת סכין, פטיש עץ וכו’, לחתיכות בגודל ביס.
  7. מגישים יחד עם השוקולד המומס, טובלים ואוכלים.

 

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

אין תגובות

  1. צוות עוגות
    21 בספטמבר 2019 @ 13:25

    Visitor Rating: 5 Stars

    השב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *