רוצים להכין מאפינס שוקולד צ’יפס? ליאורה ויטלה נותנת כאן מתכון ביתי מצויין וקל להכנה של מאפינס שוקולד, הכמויות כאן מתאימות ל- 12 יחידות. מתחת למתכון – תמצאו סרטון וידאו המלווה את הכנת המאפינס
ויטלה מספר שזהו מתכון מאפינס שוקולד צ’יפס המנצח שלה. לדבריה, מה שמשדרג את המאפינס הם 2 כפות שמנת חמוצה וקמצוץ קינמון שנותנים למאפינס טעם ולחות מושלמים.
המצרכים להכנת מאפינס שוקולד צ’יפס
|
הוראות הכנת מתכון מאפינס שוקולד צ’יפס
- מחממים תנור ל 200 מעלות. לוקחים 12 גביעי מאפינס ומרססים את הקצוות בתרסיס שימון.
- בקערה קטנה מערבבים יחד את 4 המרכיבים הראשונים ומניחים בצד.
- קערה קטנה אחרת להוסיף את שבבי שוקולד וחצי כוס של המרכיבים היבשים ומערבבים עד שחתיכות השוקולד צ’יפס מכוסים בתערובת.
- בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים עד שיהפכו לעיסה אחידה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה, אך לא להגזים. בעזרת מרית מקפלים פנימה את תערובת פתיתי השוקולד ומוודאים שהם התפשטו באופן שווה בבלילה.
- חלקו את הבלילה באופן שווה בגביעים. מומלץ להשתמש בכף גלידה גדולה.
- אופים במשך 15-18 דקות או עד שקיסם במרכז של מאפין יוצא נקי.
- אפשר לצפות בהכנת המאפינס בסרטון. בתאבון
קרן וקסלר
14 בדצמבר 2013 @ 13:47
טעים ממש מתכון טוב
פאני
10 בספטמבר 2014 @ 20:47
כמה זה שמינית כפית של קינמון טחון? בגרם?
צוות עוגות
10 בספטמבר 2014 @ 22:06
כפית קינמון שוקלת כ-5 גרם, כך ששמינית כפית שוקלת קצת יותר מחצי גרם
צוות עוגות
21 בספטמבר 2019 @ 13:24
Visitor Rating: 5 Stars