Skip to content
()

רוצים להכין מאפינס שוקולד צ’יפס? ליאורה ויטלה נותנת כאן מתכון ביתי מצויין וקל להכנה של מאפינס שוקולד, הכמויות כאן מתאימות ל- 12 יחידות. מתחת למתכון – תמצאו סרטון וידאו המלווה את הכנת המאפינס


ויטלה מספר שזהו מתכון מאפינס שוקולד צ’יפס המנצח שלה. לדבריה, מה שמשדרג את המאפינס הם 2 כפות שמנת חמוצה וקמצוץ קינמון שנותנים למאפינס טעם ולחות מושלמים.

המצרכים להכנת מאפינס שוקולד צ’יפס

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כף אבקת אפייה
  • ½ כפית של מלח
  • שמינית כפית של קינמון טחון
  • 350 גרם שקית צ’יפס שוקולד חלב
  • 2/3 של כוס חלב מלא
  • ½ כוס חמאה מומסת
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • ½ כפית של תמצית וניל
  • 1/3 כוס של סוכר
  • 1/3 כוס של סוכר חום

הוראות הכנת מתכון מאפינס שוקולד צ’יפס

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות. לוקחים 12 גביעי מאפינס ומרססים את הקצוות בתרסיס שימון.
  2. בקערה קטנה מערבבים יחד את 4 המרכיבים הראשונים ומניחים בצד.
  3. קערה קטנה אחרת להוסיף את שבבי שוקולד וחצי כוס של המרכיבים היבשים ומערבבים עד שחתיכות השוקולד צ’יפס מכוסים בתערובת.
  4. בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים עד שיהפכו לעיסה אחידה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה, אך לא להגזים. בעזרת מרית מקפלים פנימה את תערובת פתיתי השוקולד ומוודאים שהם התפשטו באופן שווה בבלילה.
  5. חלקו את הבלילה באופן שווה בגביעים. מומלץ להשתמש בכף גלידה גדולה.
  6. אופים במשך 15-18 דקות או עד שקיסם במרכז של מאפין יוצא נקי.
  7. אפשר לצפות בהכנת המאפינס בסרטון. בתאבון

כמה אהבתם את המתכון?

בחרו במספר הכוכבים לדרוג

ציון ממוצע / 5. מספר מדרגים:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 תגובות

  1. קרן וקסלר
    14 בדצמבר 2013 @ 13:47

    טעים ממש מתכון טוב

    השב

  2. פאני
    10 בספטמבר 2014 @ 20:47

    כמה זה שמינית כפית של קינמון טחון? בגרם?

    השב

    • צוות עוגות
      10 בספטמבר 2014 @ 22:06

      כפית קינמון שוקלת כ-5 גרם, כך ששמינית כפית שוקלת קצת יותר מחצי גרם

      השב

  3. צוות עוגות
    21 בספטמבר 2019 @ 13:24

    Visitor Rating: 5 Stars

    השב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *