מתכוני מאפינסמבחר מתכוני מאפינס שתאהבו ועוד עשרות מתכוני עוגות מצולמים

זנגולה בדבש יאמי

זנגולה בדבש – עוד מתכון ממטבח הקינוחים המרוקאי, ששלחה לנו סמדר גבאי. לחובבי מתוקים מטוגנים.

זנגולה בדבש  – החומרים הדרושים

  • חצי קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • וניל בנדיבות
  • 3 וחצי כוסות מים.

החומרים להכנת לסירופ הסוכר

  • 3 כוסות סוכר
  • 1 כוס מים
  • וניל
  • מיץ לימון מחצי .

זנגולה בדבש – הוראות הכנה

  • לערבב את כל החומרים עם שתיים וחצי כוסות מים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
  • לערבל היטב כ-5 דקות ולהשאיר לתפוח חצי שעה.
  • להחזיר לקערה ולשפוך עוד חצי כוס מים ולערבל.
  • שוב משאירים להתפחה. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים המים.
  • מחממים שמן.
  • בעזרת בקבוק לחיץ להזליף ספירלות.
  • להוציא מהשמן ולהכניס מיד לסירופ חם ל 5 שניות.
  • להגיש חםםם.
  • המתכון של אורלי אלימלך אלקסלסי

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *