מתכוני מאפינסמבחר מתכוני מאפינס שתאהבו ועוד עשרות מתכוני עוגות מצולמים

מתכון עוגת דבש ותפוחים

אם אתם מחפשים מתכון קלאסי לראש השנה, המתכון שמצאנו – לעוגת דבש ותפוחים, בהחלט יכול לעשות את העבודה. גם עוגה בחושה שהולכת מצויין עם הקפה והתה לאחר הארוחה הכבדה, וגם הוראות הכנה לא מורכבות. מתכון עם כבוד למונחים כמו עוגות בחושות או עוגות דבש. מתוך אתר easy2cook.tv.

עוגת דבש ותפוחים – החומרים הדרושים

  • 3 כוסות קמח תופח מאליו
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס דבש
  • פחית של רסק תפוחים לא ממותק – 560 גרם
  • 1/3 כוס דבש
  • אבקת סוכר לפיזור מעל העוגה המוכנה

מתכון עוגת דבש ותפוחים – אופן ההכנה

  • מנפים את הקמח עם הקינמון ומערבבים יחד.
  • בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם הסוכר והדבש היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את השמן ומקציפים.
  • מוסיפים את רסק התפוחים וממשיכים להקציף.
  • מוסיף את הקמח בהדרגה לתערובת התפוחים, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה.
  • משמנים שלוש תבניות ארוכות חד פעמיות עם חמאה ומפזרים מעל מעט קמח.
  • מעבירים את הבלילה לשלוש התבניות באופן אחיד ומיישרים.
  • אופים את העוגות במרכז תנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 עד 45 דקות.
  • מוציאים מהתנור, ומפדרים מלמעלה עם אבקת הסוכר.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *