מקרון מתכון עוגיות מקרון צבעוניות במילוי גאנש שוקולד

עוגיות מקרון צבעוניות הן עוגיות משמחות לבב אנוש. עוגיות מקרון פשוטות להכנה ומשמחות במיוחד כאשר הן מגיעות בצבעים שונים.
קבלו כאן עבור עוגיות מקרון מתכון קליל, אפשר בעזרתו לייצר בזמן קצר חגיגה של מקרונים בשלל צבעים, שישמחו מאוד את האורחים. בונוס נוסף – מקרון הן עוגיות ללא גלוטן, ובכפוף למילוי – הן יכולות גם להיות עוגיות ללא חלב. מתוך הבלוג המצויין – איך לאפות את זה (how to cook that). שימו לב, בתחתית המתכון – סרטון, ובסוף הסרטון הקצר בונוס חשוב – בעיות ופתרונות נפוצות, כדי להימנע מתקלות מביכות כמו מקרונים שיוצאים שטוחים או סדוקים.

מקרון מתכון עוגיות מקרון צבעוניות. עוגיות ללא גלוטן

עוגיות מקרון צבעוניות

עוגיות מקרון צבעוניות- המצרכים

  • 4 חלבוני ביצה גדולים (או 5 קטנים)
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • 1 ו-1/2 כוסות סוכר
  • כוס שקדים טחונים
  • קורט מלח
  • צבע מאכל ג'ל ורוד (אופציונלי, ואפשר גם לבחור בצבע אחר)

עוגיות מקרון מתכון – הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-150 מעלות
  • בקערה במיקסר מערבבים את החלבונים עם הסוכר במשך 8 עד 10 דקות! מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים 30 שניות נוספות. התערובת צריכה להיראות נוקשה ויבשה.
  • מנפים במסננת לקערה את קמח השקדים, הסוכר וקורט המלח. מקפלים היטב ובסבלנות, עד שמקבלים בסופו של דבר תערובת חלקה ונוזלית.
  • מעבירים את העיסה שהתקבלה לצינור זילוף גדול ומייצרים נטיפים עגולים בגודל של עוגיה על נייר אפיה בתבנית.
  • אופים למשך כ-20 דקות ומקבלים את הבסיסים של המקרון.
  • מקררים, ומורחים על מחצית מהבסיסים את הממרח שאנו רוצים – קרם וניל, או גאנש שוקולד. סוגרים את ה"כריך" עם בסיס נוסף, והמקרונים מוכנים.

מילוי גאנש שוקולד

קבלו כאן מתכון קליל לגאנש שוקולד. תוכלו להחליף אותו בכל מתכון קרם משלכם – וניל, או טעם אחר וכפי שכתבנו בתחילה – עבור עוגיות מקרון מתכון הבסיס הוא למעשה של עוגיות ללא גלוטן. בסיס המקרון גם אינו מכיל מוצרי חלב ומה שמכריע הוא המילוי. המילוי כאן כולל שמנת ולכן אינו מיוחד לרגישים למוצרי חלב, אבל אתם יכולים כמובן לבחור במילוי אחר, שיתאים לכם.

החומרים הדרושים להכנת גאנש שוקולד למילוי

  • 100 גרם שוקולד
  • 30 מיליגרם שמנת

הוראות הכנה גאנש שוקולד למילוי

  • מביאים את השמנת לרתיחה
  • שופכים לסיר את השוקולד
  • ממתינים דקה ומתחילים לערבב, עד לקבלת קרם חלק
  • לקרר ולאפשר הצמגה, לפני שמורחים על עוגיות המקרון.

הוסף תגובה

מעבר לסרגל הכלים