עוגת גזר בחושה

מתכון עוגת גזר בחושה, למי שאוהבים עוגת גזר – ויש רבים כאלה. לאחר חיפושים רבים, מצאנו מתכון מומלץ שזכה לציון גבוה באתר הפופולרי allrecipes.com. כנסו כדי לקבל את המתכון המלא – עוגה בחושה מצוינת – גזר, עם ציפוי גבינה ופקאנים.

עוגת גזר בחושה – המצרכים הדרושים

מתכון עוגת גזר בחושה

עוגת גזר בחושה בציפוי גבינה

  • 4 ביצים
  • 1 / 4 1 כוסות שמן צמחי
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות סודה לשתיה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 / 2 כפית מלח
  • 2 כפיות קינמון טחון
  • 3 כוסות גזר מגורר
  • 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
  • 1/2 כוס חמאה, מרוככת
  • 220 גרם גבינת שמנת, מרוככת
  • 4 כוסות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים

מתכון עוגת גזר בחושה – אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9×13 אינץ'.
  • בקערה גדולה, ערבבו יחד את הביצים, שמן, סוכר לבן 2 כפיות וניל. הוסיפו לתערובות קמח, סודה לשתיה, אבקת אפיה, מלח וקינמון. מוסיפים את הגזר. מקפלים פנימה את האגוזים. יוצקים לתוך התבנית המוכנה.
  • אופים בתנור שחומם מראש למשך 40-50 דקות, או עד שקיסם שהכנסנו למרכז העוגה יוצא נקי. הניחו להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ואז להוציא לקירור מלא.
  • ציפוי: בקערה בינונית, לשלב חמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר וכפית תמצית וניל. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה וקטיפתית. מוסיפים את אגוזי פקאן קצוצים. מצפים את העוגה ומשאירים להתקרר.
  • לצפיה במתכון בעמוד המקורי – באנגלית, כנסו לכאן
בתאבון

הוסף תגובה

מעבר לסרגל הכלים