בעולם העיצוב יש סטנדרטים שונים, וכשרוצים לתת הצהרה, בוחרים באיכות. איכות אי אפשר לזייף, ובכלי מטבח זה ניכר לעין. אתם בוודאי מכירים את גביעי הפלסטיק שנועדו לחכות את גביעי הזכוכית היוקרתיים. זה נראה אותו הדבר מרחוק, אבל מספיק מבט אחד כדי לזהות – זה לא הדבר האמיתי. כשאתם רוצים איכות אמיתית, אתם מחפשים לעבוד עם מותגים ברמה של קורנינג, ולא פחות מזה.
האיכות, היופי, העמידות – הכול נראה לעין ומורגש ביד, וכשמדובר בקינוחים, חשוב להשאיר אימפקט. הקינוח הוא מה שחותם את הארוחה, והחותמת הזו נשארת. זה ידוע מאירועים גדולים וקטנים כאחד, מארוחות חג ועד חתונות, כאשר הקינוח טוב, האירוע כולו משאיר טעם טוב, וכלי ההגשה לקינוחים הם ראשונים במעלה.
אחרון לשולחן – ראשון בחשיבות: הקינוח והכלים שלו
כלי קורנינג להגשת קינוחים הם כלים נאים, אסתטיים, ובגדלים שונים, בהתאמה לסוג הקינוח שתרצו להציע. החומרים עמידים וחזקים במיוחד, המשקל נוח ומדויק, קל לנשיאה אך מבלי לפגום בעמידות, וההדפסים ברמה גבוהה מאוד, הן בפרטים הקטנים, והן בעמידות שלהם מול השחיקה של הזמן והשימוש, ההדחה החוזרת, והמפגש עם חומרים שונים בטמפרטורות שונות.
- עיצובים קלאסיים – צלחות בעיצוב קלאסי הן עגולות כמובן, ויכולות לכלול הדפסים שונים, לרוב הדפסי מסגרת עם פרחים שונים, ובצבעים סולידיים שמשדרים קלאסיקה.
- עיצובים מודרניים – עגולים או מרובעים, עיצובי הצלחת המודרנית של קורנינג כוללים גם הם את האיכות של החומרים, תוך הדפסים צבעוניים, כולל הדפסי נוף, משחקי צבע, ואפילו תבליטים, שהופכים את הקינוח למופע של ממש.
- סטים מלאים – לא רק לקינוחים, אם כבר הולכים על איכות כמו עם קורנינג, כדאי כבר לקחת סט צלחות שלם, מעוצב למשעי, ולייצר את האפקט שאתם מחפשים על כל הארוחה, מהמנה הראשונה, ועד לסיום המוצלח עם קינוח מהסרטים.
למה העיצוב כל כך חשוב?
תהיתם למה במסעדות שף האוכל לא רק טעים, אלא גם נאה? אנחנו אוכלים עם העיניים, וכל מי שאי פעם ניגש “להעמיס” לעצמו על הצלחת כאשר הוא רעב במיוחד יודע מה זה אומר. אנחנו אוהבים צבעים, מגוון, ואסתטיקה, וזה תומך בחווית האכילה עצמה. הקינוח נהיה טעים יותר כאשר הוא מוגש בצורה דקורטיבית עם כלים שנועדו במיוחד לצורך זה.
כלי קורנינג להגשת קינוחים הם חלק בלתי נפרד בעיצוב המנה, כולל המתכון עצמו. כאשר המתכון מוציא מנה בצבע מסוים, הרי שהיא תצטרך הגשה על כלי עם צבע מסוים, צבעים המחמיאים זה לזה, ויוצרים מנה הרמונית שנראית כמו יצירת אומנות. זה לא צריך להיראות כמו מנה במוזיאון, אבל חייב בהחלט לענות על דרישות אסתטיות שפועלות באופן אוטומטי עם העין שלנו, שנמשכת באופן טבעי לקווים ישרים, לסימנים מסוימים, ולהרמוניות צבעים שטבועות במוח האנושי באופן טבעי לגמרי.