מתכון עוגיות טחינה ושיבולת שועל

()

אם אתם חלק מהגל הבריאותי, תאהבו מאוד את המתכון הבא: מתכון עוגיות טחינה, ללא קמח, ללא סוכר, ללא ביצים וללא מוצרי חלב, אבל עם שיבולת שועל, דבש ואגוזי מלך. לא רק בריא, גם טעים מאוד ולא פחות חשוב מכך – קל הכנה במיוחד. באדיבות אתר allrecipes.com שמבטיח שמרגע שהחלטתם להכין את העוגיות, תוכלו לשבת לשולחן ולאכול בתוך 25 דקות.

מתכון עוגיות טחינה ושיבולת שועלעוגיות טחינה ושיבולת שועל – המצרכים

  • 6 כפיות טחינה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 ו-1/2 כוסות שיבולת שועל
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • ניתן להוסיף – על פי הטעם גם צימוקים, תמרים ותפוח חתוך.

עוגיות טחינה ושיבולת שועל – הוראות הכנה

  • מחממים התנור ל-280 מעלות.
  • מורחים בחמאה ניירות אפיה על תבנית
  • בקערה בינונית, מערבבים יחד את הטחינה, הדבש והקינמון.
  • מוסיפים לעיסה את האגוזים ושיבולת השועל ומערבבים היטב.
  • בעזרת כף יוצקים את העוגיות על התבנית, ומקפידים על רווח של כ-5 ס”מ בין עוגיה לעוגיה
  • אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שרואים שהעוגיות השחימו מעט.
  • מניחים להתקרר מעט על התבנית לפני שמעבירים לכלי להגשה.

כמה אהבת את המתכון?

בחרו כמה כוכבים להעניק למתכון

ציון ממוצע / 5. מספר מצביעים

למתכון זה אין דירוג! אנא היו הראשונים לדרג

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

תגובה אחת

הוסף תגובה